Informacije o kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje na vaš računar postavljaju web prezentacije koje posetite i određene e-poruke koje otvorite. Oni (kolačići) se široko koriste da bi omogućili rad web prezentacija ili njihovo efikasnije funkcionisanje, kao i da bi pružili poslovne i marketinške informacije. Lični podaci se ne čuvaju u kolačićima te se oni ne mogu koristiti za identifikaciju krajnjeg korisnika.

Koristimo kolačiće da bismo zapamtili vaša željena podešavanja kolačića. To znači da :

  • ako izbrišete sve kolačiće, moraćete da ažurirate željena podešavanja.

  • ako koristite drugi uređaj, profil računara ili internet pretraživač, moraćete ponovo da ažurirate svoja željena podešavanja.

Detaljnije informacije o kolačićima potražite na stranici www.allaboutcookies.org

Ukoliko ne želite da omogućite korišćenje kolačića na ovoj internet prezentaciji, neophodno je da tu opciju eksplicitno isključite u internet pretraživaču. Ova opcija je specifična za svaki internet pretraživač te je neophodno konsultovati uputstvo proizvođača internet pretraživača. Onemogućavanje korišćenja ove opcije može uticati na funkcionalnost internet prezentacije.

Gotove procedure i instrukcije, kao i služba podrške

Kompanija TransferNova doo je Platna institucija koja posluje sa ciljem da svojim klijentima omogući brži, lakši i povoljniji pristup finansijskim uslugama. Kompanija je specijalizovana za izvršenje međunarodnih novčanih doznaka.

Platna institucija TransferNova d.o.o. Beograd je ovlašćeni zastupnik kompanije Ria Money Transfer za Republiku Srbiju i posluje kroz mrežu zastupnika u skladu sa dozvolom izdatom od strane Narodne banke Srbije.

Želite da postanete naš zastupnik?

Vaša forma je uspešno popunjena i poslata