top of page

Informacije o kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje na vaš računar postavljaju web prezentacije koje posetite i određene e-poruke koje otvorite. Oni (kolačići) se široko koriste da bi omogućili rad web prezentacija ili njihovo efikasnije funkcionisanje, kao i da bi pružili poslovne i marketinške informacije. Lični podaci se ne čuvaju u kolačićima te se oni ne mogu koristiti za identifikaciju krajnjeg korisnika.

Koristimo kolačiće da bismo zapamtili vaša željena podešavanja kolačića. To znači da :

  • ako izbrišete sve kolačiće, moraćete da ažurirate željena podešavanja.

  • ako koristite drugi uređaj, profil računara ili internet pretraživač, moraćete ponovo da ažurirate svoja željena podešavanja.

Detaljnije informacije o kolačićima potražite na stranici www.allaboutcookies.org

Ukoliko ne želite da omogućite korišćenje kolačića na ovoj internet prezentaciji, neophodno je da tu opciju eksplicitno isključite u internet pretraživaču. Ova opcija je specifična za svaki internet pretraživač te je neophodno konsultovati uputstvo proizvođača internet pretraživača. Onemogućavanje korišćenja ove opcije može uticati na funkcionalnost internet prezentacije.

Kompanija TransferNova doo je Platna institucija koja posluje sa ciljem da svojim klijentima omogući brži, lakši i povoljniji pristup finansijskim uslugama. Kompanija je specijalizovana za izvršenje međunarodnih novčanih doznaka.

Platna institucija TransferNova d.o.o. Beograd je ovlašćeni zastupnik kompanije Ria Money Transfer za Republiku Srbiju i posluje kroz mrežu zastupnika u skladu sa dozvolom izdatom od strane Narodne banke Srbije.

Želite da postanete naš zastupnik?

Vaša forma je uspešno popunjena i poslata

Forma za zastupnik
bottom of page